Het Rond
Het Rond TS

Het Rond showt nieuwste collecties in pop-up Fashionshows

Zakelijk

HOUTEN Winkelcentrum Het Rond in Houten staat op zaterdag 24 september in het teken van de nieuwste najaar- & wintercollecties. Tijdens Het Rond Showt, tonen de mode ondernemers in spectaculaire pop-up Fashionshows de nieuwste modetrends. Dit alles onder begeleiding van een professionele DJ. De shows starten om 13:00 uur en vinden plaats in de Passage en op Het Wed. Wil jij trendy het najaar in, neem dan zeker even een kijkje bij Het Rond Showt a.s. zaterdag.

De traditionele catwalk show heeft in Het Rond plaatsgemaakt voor een spectaculaire pop-up Fashionshow. Een fashionable zwarte loper, die op de beats wordt uitgerold, laat de bezoekers weten dat de show van start gaat. Professionele modellen showen de nieuwste collecties van Mies Boetiek, Nick & Son, Goed & Co, Ilco Jeans & Casual, Non stop Fashion, ClassForLess, terStal en de Wereldwinkel. Denk hierbij aan Gorpcore; een trend die wordt gekenmerkt door cargo pants en fleecejassen. Ook tweed, doorzichtige materialen en kleurrijke pakken ga je zeker terug zien het komende seizoen. Voor de perfecte finishing touch dragen de modellen hoge laarzen, retro sneakers of slingbacks.

KOOPZONDAG Alle fashion items die je zaterdag tijdens Het Rond Showt op de loper hebt gezien, kun je op koopzondag 25 september in alle rust nog eens bekijken, passen en shoppen. Tijdens deze koopzondag zijn de winkels in Het Rond in Houten van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

MET DE MODE MEE Dat Het Rond met de mode mee gaat, laten zij niet alleen zien tijdens Het Rond Showt. Naast volop nieuwe collecties krijgt ook het centrum een update. Op dit moment is de verbouwing van de Hema in volle gang. Eerder opende Mies Boetiek een prachtige nieuwe winkel in de overdekte Passage. Naast mode is er nu ook een hip MIES café. Dit verrassende winkelconcept is echt een aanrader!

advertentie
advertentie