Germ de Haas is de Pokerkampioen van Nederland 2022/2023.
Germ de Haas is de Pokerkampioen van Nederland 2022/2023. Thomas Smedema

Voorronde ONK Poker in ‘t Goy

22 september 2023 om 18:53 Activiteiten

’T GOY Donderdag 12 oktober kunnen alle liefhebbers van het kaartspel poker zich melden bij de Lindeboom in ‘t Goy. Daar zal namelijk het Pokerkampioenschap van ‘t Goy plaatsvinden. Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spel en een veilige omgeving te bieden voor recreatieve pokerspelers.

Nieuwe spelers doen gratis mee. Als nieuwe speler kun je gratis meespelen bij jouw eerste live- en online voorronde van het ONK Poker. Bij het aanmaken van een account krijg je twee gratis tickets. Een ticket kun je gebruiken voor een live voorronde in de buurt zoals ‘t Goy en het andere ticket kan ingezet worden voor een online toernooi. 

INSCHRIJVEN

De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van ‘t Goy’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe ‘Pokerkampioen van Nederland’ en laat daarmee naar schatting ruim 30.000 deelnemers achter zich. Ook in de finale valt er enkel een grote trofee te winnen. Iedereen die mee wil doen kan zich via de website https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Deelname kost €13,50 bij online aanmelding. Het Pokerkampioenschap van ‘t Goy begint om 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie