Afbeelding
Bibliotheek Houten

Online Voorleesfeest van de Bibliotheek met bekroonde schrijver

16 januari 2022 om 13:00 Activiteiten

HOUTEN Kinderen van 4 -6 jaar kunnen zaterdagmiddag 29 januari vanuit huis een spannend verhaal meebeleven, verteld en voorgelezen door de schrijver zelf. Tjibbe Veldkamp neemt de kinderen live mee op monsterjacht in zijn boek ‘Maar eerst ving ik een monster’het Prentenboek van het Jaar 2022. Meedoen is gratis, vooraf aanmelden is noodzakelijk

De Bibliotheek Lek & IJssel organiseert dit online Voorleesfeest tijdens de Nationale Voorleesdagen, speciaal voor kinderen van 4-6 jaar in de gemeenten Houten, IJsselstein en Vijfheerenlanden. Van 13.30 tot 14.00 uur leest Tjibbe Veldkamp voor uit zijn winnende prentenboek. Hij betrekt de kinderen helemaal bij het verhaal, zingt een liedje met ze, doet een dansje en wat spelletjes.

MONSTERS Het boek gaat over een jongetje dat moet gaan slapen, maar steeds meer monsters verzint die hij nog moet vangen. En daarna moet hij de soldaten vangen die de monsters komen halen. De verteller probeert het verhaal steeds af te ronden, maar dat valt niet mee met zo’n slimme hoofdpersoon!

Er kunnen 75 kleuters meedoen en gezinsleden kunnen natuurlijk meekijken.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie