De eerste instructies voor de workshop Breakdance
De eerste instructies voor de workshop Breakdance Rina Knopper

Summer Events, doe mee!

29 juli 2020 om 19:14 Activiteiten

HOUTEN Voor veel kinderen en jongeren ziet de zomervakantie er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. Corona heeft veel mensen doen besluiten om dit jaar de vakantie thuis te vieren. Speciaal voor de jeugd, altijd op zoek naar nieuwe spannende avonturen, is er deze vakantie Summer Events. Dit is een samenwerkingsprogramma van van Houten & co, Aan de Slinger en SHINE. In verschillende wijken is er bijna elke dag iets te doen op het gebied van sport, muziek, dans en kunst.

Een greep uit de activiteiten van woensdag: kinderworkshop glas in lood aan de Spoorhaag, een workshop Breakdance bij het Skatepark en een Graffiti workshop, ook bij het Skatepark.

Katrin uit Houten is trots op haar graffitiwerk, zij noemt het ‘the colorful Galaxy’. ,,Het is superleuk om te doen. Ik heb wat lege kaders opengelaten om thuis tekst toe te voegen. Dat is met een spuitbus niet haalbaar. Er komt te staan: ‘Be yourself and enjoy’.” Het wordt nog een hele toer om het grote kunstwerk thuis te krijgen, maar ze fietst lachend weg.

door Rina Knopper

Go low tijdens breakdance
Het kunstwerk van Katrin 'the colorful galaxy'
Prachtige creaties
Veiligheid voor alles
Verzameling spuitdoppen van de workshop
advertentie
advertentie