Roeland Dietvorst
Roeland Dietvorst Rotary

Publiekslezing over Kunstmatige Intelligentie

25 februari 2020 om 15:15 Activiteiten

HOUTEN Woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.30 uur is er in Café-Restaurant De Engel, Burgemeester Wallerweg 2 een publiekslezing over kunstmatige intelligentie. Wat betekent dat voor onze toekomst? Welke ethische discussie komt aan de orde?

Dr. Roeland Dietvorst zal die avond spreken. Hij studeerde biologische en cognitieve psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aansluitend op cognitieve neurowetenschappen aan de Erasmus School of Economics. Roeland publiceert regelmatig in internationaal gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften. Hij is medeoprichter van Neuro Labs, het Neuromarketing onderzoek en adviesbureau dat inzichten en technieken uit de neurowetenschappen toepast op marketingcommunicatie vraagstukken.
Roeland doceert over Neuromarketing bij het European Institute for Brand management (EURIB) en doceert hij sinds 2006 persuasion technieken in de opleidingen van ISAM op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij weet op een inspirerende wijze een brug te slaan tussen de laatste wetenschappelijke inzichten en de praktijk, waarbij passie, humor en interactie centraal staan.

Na de interactieve lezing is er gelegenheid vragen te stellen en in discussie te gaan. Aanmelding op rotaryclubhouten@gmail.com wordt op prijs gesteld. De toegang is gratis. Organisatie: Rotaryclub Houten.

advertentie
advertentie