Afbeelding
Het Rond

Griezelen en zwieren tijdens Halloween in Het Rond

23 oktober 2019 om 15:07 Activiteiten

HOUTEN Wie van een beetje spanning houdt komt binnenkort helemaal aan zijn trekken in Het Rond in Houten. Het laatste weekend van oktober staat het winkelcentrum in het teken van Halloween. Vrijdag 25 oktober tussen 17:00 en 21:00 uur openen de deuren van het Haunted Halloween House, waar jonge (maar natuurlijk ook oudere) bezoekers naar hartenlust kunnen griezelen.
Tijdens koopzondag op 27 oktober kunnen de jongste Houtenaren deelnemen aan de Trick or Treat.

GRIEZELIGE VOSSENJACHT Het Haunted House is een spookachtige tent op het plein, waar kinderen zich kunnen laten schminken en maskers kunnen maken. Met hun nieuwe 'creepy look' kunnen zij vervolgens op de foto in de photobooth. Vergeet je camera dus niet! Het Haunted Halloween House is tevens het startpunt voor een griezelige vossenjacht door het centrum.

LETTERPUZZEL Iedereen kan bij het Haunted Halloween House een letterpuzzel ophalen. Om de puzzel te kunnen oplossen heb je letters nodig. Die ontvang je echter niet zomaar; alleen degenen die het aandurven om een griezelige vossenjacht door Het Rond te volgen, kunnen de letters bemachtigen. In het winkelcentrum houden zich namelijk spookachtige figuren schuil, bij wie je de letters kunt ophalen. Vind je de figuren en heb je alle letters verzameld, dan kun je de puzzel oplossen en het formulier weer bij het Haunted Halloween House inleveren.

KERMIS Gedurende het Halloweenweekend staat ook de kermis op het plein in Het Rond (25 tot en met 30 oktober). Iedereen die de letterpuzzel heeft opgelost en de juiste uitkomst heeft, ontvangt in het Halloween House bij inlevering van het formulier een muntje voor een gratis ritje in een attractie op de kermis.

KOOPZONDAG Om het Halloweenweekend compleet te maken zijn zondag 27 oktober van 12:00 tot 16:00 uur de winkels geopend. Kinderen mogen bij de kraam in de passage een kaart ophalen. Daarmee kunnen de kinderen langs de deelnemende winkels om daar iets lekkers of iets leuks op te halen. Daarna lekker smikkelen!

Bekijk voor meer informatie over het Haunted Halloween House en de koopzondag: https://www.hetrond.nl

advertentie
advertentie