ZOMO speelboerderij Houten
ZOMO speelboerderij Houten Archief BDUMedia/TS

Voorjaars Festijn bij ZOMO speelboerderij in Houten

27 maart 2024 om 11:38 Activiteiten Tips van de redactie

HOUTEN Zomo speelboerderij Houten organiseert een mooi Voorjaars Festijn op zaterdag 30 maart. De speelboerderij bestaat uit een kinderboerderij en een mooie speeltuin en een horeca punt: een gezellige plek, waar veel kinderen met veel plezier komen om de dieren te bewonderen en lekker te spelen.

Zaterdag aanstaande zijn er allerlei leuke activiteiten opgezet voor jong en oud. Zoals een limonadekoe, spelletjes spelen en een silent disco. Ook zijn er kraampjes om spullen voor het goede doel te kopen en wat lekkers te eten en te drinken. Stichting Present Houten verzorgt voor kinderen eieren schilderen en een eierrace.

Er zijn diverse vrijwilligers die zich deze dag inzetten, onder andere een aantal leerlingen van de Heemlanden die dit doen als onderdeel van hun maatschappelijke stage.

Jong en oud is welkom van 10.00 tot 16.00 uur op Keercamp 17. Ouders kunnen relaxen op het overdekte of open terras. Welkom allemaal!
De entree is gratis, deelname aan eieren schilderen kost 3 euro voor 2 eieren, deelname aan de eierrace 2 euro met kans op een prijsje!

Afbeelding
advertentie
advertentie