Appels voor de pers
Appels voor de pers Anne Hollander

Open boerderij en fruitpersdag in Schalkwijk

6 september 2021 om 08:44 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 18 september haalt Voedselschuur Eiland van Schalkwijk een mobiele fruitpers naar het dorp en houdt Bioboerderij Miltenburg open dag. Leuk voor kinderen en volwassenen! Je kunt bij de fruitpersmachine komen kijken hoe het persen in zijn werk gaat. En natuurlijk appelsap proeven!

Er is een springkussen voor de kids. Verder is er die dag de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen op de melkveehouderij van Miltenburg. Je kunt in de stal kijken, kalfjes aaien en konijntjes knuffelen. Ook zullen de nieuwe zelfbedieningskraampjes van de Voedselschuur te bewonderen zijn, waarin producten van eigen erf worden aangeboden. Hiervan zul je er de komende tijd steeds meer langs de weg gaan vinden in Schalkwijk en Tull en ’t Waal.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door Onderlinge Verzekeringen Schalkwijk en de Coöperatie Duurzaam Eiland. Open tussen 10 en 16 uur. Toegang is gratis. Adres: Overeind 33 in Schalkwijk. Meer informatie: info@voedselschuur.nl. Hier kun je je ook nog aanmelden als je je eigen fruit wilt laten persen.

Bioboerderij Miltenburg
advertentie
advertentie