ProRent
ProRent Claudia Verbree

Auto huren? ProRent Autoverhuur!

28 november 2019 om 06:42 Nieuws

HOUTEN Iedereen uit Houten en omgeving die een auto wil huren, privé of zakelijk, kan terecht bij ProRent. Gevestigd aan de Korte Schaft 7B in Houten, is ProRent direct herkenbaar aan het groene logo op de gevel. Het autoverhuurbedrijf is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto of het OV. Bovendien kun je je auto of fiets droog en veilig binnen parkeren tijdens de huurperiode. 

TWEEJARIG BESTAAN ProRent bestaat inmiddels twee jaar en heeft in die korte tijd een trouwe klantenkring weten op te bouwen. Ze zijn scherp geprijsd, vanaf enkele tientjes per dag huur je al een personenauto. Daarnaast beschikt ProRent over een gevarieerd en up-to-date wagenpark, bestaande uit diverse maten bestelbusjes, en aanhangers. Zelfs voor een vrachtwagen kun je bij ProRent terecht. Huren is al mogelijk vanaf één dag. Een oplossing nodig voor de lange termijn? Ook dat is geen probleem. 

NET EEN STAPJE MEER Sander Streur is de eigenaar van ProRent. Hij is enorm trots op wat hij in korte tijd heeft bereikt met zijn bedrijf: ,,Steeds meer Houtenaren ontdekken ProRent, raken enthousiast en komen vervolgens terug. Daar doen we het voor." ProRent staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening. ,,Net even een stapje meer doen voor onze klanten. Daar staan we voor", vertelt Sander.

SCHONE AUTO Een voorbeeld van de uitstekende dienstverlening is dat iedere huurauto tot in de puntjes nagelopen wordt. ,,Kwaliteit is zo belangrijk", zegt Sander. ,,Alles moet kloppen. De auto's zijn niet alleen schoon en fris, maar ook organisatorisch hebben we alles goed geregeld. Als je zakelijk huurt bij ProRent wordt de auto bijvoorbeeld netjes op de door jouw gewenste locatie gebracht. Ook de after sales is prima op orde. ,,We checken zorgvuldig of alles klopt, tot en met de factuur aan toe."

JONG WAGENPARK Sander heeft jarenlange ervaring in de autoverhuur en weet daardoor precies waar hij het verschil kan maken voor zijn klanten. Zo wordt het wagenpark van ProRent regelmatig ververst. Zodoende huur je altijd een tot maximaal 15 maanden oude auto.

MEEDENKEN MET DE KLANT,,Het meedenken met onze klanten vind ik erg belangrijk", vertelt Sander. ,,Het laatste weekend van de maand vinden er bijvoorbeeld meer verhuizingen plaats en zijn de bestelbussen sneller verhuurt. Ik leg het altijd netjes uit en probeer samen met de klant een oplossing te denken. Laatst had ik een klant aan de telefoon en die stelde dit zo op prijs dat ze tegen me zei dat ik de 5-sterren reviews op mijn website meer dan waar maakte. Dat doet me goed, want daar doe ik het voor."

ONLINE RESERVEREN Hoe gemakkelijk is het om een auto te huren? Bij ProRent wordt het je wel heel makkelijk gemaakt. Je kunt online reserveren via de website www.prorentautoverhuur.nl Uiteraard kun je ook bellen of mailen.

ProRent Autoverhuur

Korte Schaft 7b

3991 AT Houten

T: 030-2766099

M: huren@prorentautoverhuur.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie