Patrick Vos en Nico Verweij zorgen voor een soepele overgang
Patrick Vos en Nico Verweij zorgen voor een soepele overgang Richard Thoolen

Binnenspecialist zet traditie voort

12 maart 2020 om 12:43 Etalage

Na 30 jaar het gezicht te zijn geweest van Woninginrichting Het Rond was voor bedrijfsleider Nico Verweij het moment aangebroken om voor zijn winkel een nieuwe eigenaar te zoeken. Deze is gevonden in De Binnenspecialist, met nieuwe bedrijfsleider Patrick Vos.

Richard Thoolen

Binnenspecialist heeft met ingang van 1 januari 2020 de activiteiten van Woninginrichting Het Rond te Houten overgenomen. Woninginrichting Het Rond is al decennia lang dé woninginrichter van Houten en omstreken. De overname van dit Houtense bedrijf past in de groeistrategie van Binnenspecialist. Het productportfolio en de manier van werken sluiten naadloos aan.

VERTROUWD Klanten merken de komende tijd nog niet zoveel van de overname. Nico: ,,Ik denk zo langzamerhand aan mijn pensionering, en voor mij is belangrijk dat ik mijn zorgvuldig opgebouwde onderneming op een verantwoorde wijze overdraag. Voor mij staat voorop dat deze ervaren en professioneel is, oog voor de klant heeft en dezelfde service biedt. Met Binnenspecialist is aan deze voorwaarden voldaan. Ik blijf de komende jaren nog werken in de winkel, maar in een andere rol. Ook de dames die werkzaam zijn in de winkel, Francine, Judith en Karin, zullen dat blijven doen. Onze klanten blijven dus de vertrouwde gezichten zien in de voor hen bekende winkel."

Maar er zijn wel een aantal veranderingen opgenomen in de planning. Nieuwe bedrijfsleider Patrick Vos: ,,We willen de overgang soepel en geleidelijk laten verlopen. De winkel ziet er nu nog net zo uit als toen Nico aan het roer stond. We zullen de komende tijd de huisstijl van Binnenspecialist gaan introduceren, onder andere door ons logo aan te brengen. We continueren het huidige assortiment en de hoogwaardige dienstverlening.

Het assortiment wordt wel uitgebreid. Om ruimte te maken voor nieuwe artikelen wordt de winkel heringericht en wordt er zo nu en dan verbouwd. Dat verbouwen doen we met de winkel open, zodat onze klanten ten alle tijden bij ons terecht kunnen. De lichte overlast zullen we tot een minimum beperken."

UITDAGINGEN Patrick: ,,Ik vind het een leuke winkel en zie het als een uitdaging om het bedrijf voort te zetten met behoud van klanten, kwaliteit en service. Hoewel ik zelf meer dan 30 jaar ervaring heb in het winkelgebeuren ben ik blij dat de huidige interieur- en productadviseurs met al hun kennis en kunde behouden blijven. Zij vormen toch het gezicht van de winkel. Een andere uitdaging is om jongeren meer aan te spreken. Wij helpen hen graag om hun eerste woning in te richten."

Binnenspecialist is bereikbaar op 030-6375351 en via
www.binnenspecialist.nl/het-rond-houten

advertentie
advertentie