Afbeelding
Ab Donker

Trainers v.v. ’t Goy verlengen contract

4 januari 2021 om 16:00 Voetbal

’t GOY ,,Dat het vertrouwen in de huidige trainers van ’t Goy groot is blijkt uit de eerste gesprekken die met diverse trainers gevoerd zijn. Het vroegtijdig vastleggen van trainers voor het seizoen 2021-2022 past binnen het beleid van de club om trainers voor langere termijn aan zich te binden om zo de continuïteit binnen de vereniging te waarborgen.”, aldus vv ‘t Goy.

Medio November is de Technische Commissie onder leiding van Peter Moens en Rene van der Wurf samen met Henk van Garderen, de voorzitter van v.v. ’t Goy, de gesprekken gestart met diverse trainers om de huidige overeenkomsten te verlengen naar het seizoen 2021-2022.

,,We zijn dan ook verheugd onze leden, supporters en andere geïnteresseerden te kunnen mededelen dat er voor het seizoen 2021-2022 de contracten zijn verlengd met Bram van Hamersveld (H1), Mitchel Scholten (H1) Chiel van Tuyl (H2), Ebo Ebens (D1), Sven van der Sluis (JO19-1) en Ed Steffers (Keeperstrainer). Na de winterstop gaat de TC aan de slag met de midden en onderbouw.”

Afbeelding
advertentie
advertentie