De kampioenen JO11-1
De kampioenen JO11-1 FC DeltaSports'95

Talentvolle lichting JO11-1 FC Delta Sports‘95 uit Houten is Kampioen in de Hoofdklasse

26 maart 2024 om 12:51 Voetbal

HOUTEN Afgelopen zaterdag, 23 maart, speelde het talentvolle team JO11-1 van FC Delta Sports ‘95 de beslissende kampioenschapswedstrijd thuis tegen VVIJ. Het team wist dat ze moeten winnen om kampioen te worden van de Hoofdklasse. En dat is gelukt!

Na een 0-0 stand bij rust, weet het team in de 2e helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Binnen 15 minuten stonden ze daardoor 2-1 voor. De tegenstander kwam daar niet meer overheen. Uiteindelijk werd het zelfs een fantastische 4-1 overwinning. Echt een overwinning van het hele team! FC Delta Sports ‘95 jo11-1 werd zelfs ongeslagen kampioen.

,,Een geweldige onderlinge sfeer, talentvolle lichting, betrokken ouders, sponsors en een uitstekende begeleiding hebben gezorgd voor dit unieke sportieve succes”, aldus de club.