De geslaagden en hun docenten
De geslaagden en hun docenten Arie Prins

Geslaagden Taekwon-do: iedereen geslaagd

10 februari 2023 om 16:30 Vechtsporten

SCHALKWIJK Afgelopen week is het halfjaarlijkse examen weer afgenomen bij Taekwon-do Academie Utrecht. In de gymzaal Kloostergaarde te Schalkwijk, waar wekelijks wordt getraind was de spanning te snijden afgelopen woensdag. Maar nadat alle kandidaten hun kennis en kunde hebben laten zien konden ze opgelucht ademhalen. Iedereen is geslaagd voor de volgende graduatie. Voor de 9e kup (gele slip) zijn geslaagd: Olivier, Sasha, Lucas, Gilbert en Liejon. Voor de 8e kup (gele band) zijn Thijs en Koen geslaagd en John is geslaagd voor de 6e kup (groene band).

Taekwon-do Academie Utrecht is aangesloten bij de zoon van de grondlegger van de sport Taekwon-do en beoefent daarmee de traditionele stijl.

Beide leraren Dominic Matthews en Arie Prins hebben de zwarte band en zijn officieel gediplomeerde leraren Taekwon-do en ze volgen regelmatig nationale en internationale seminars onder leiding van deze zoon Choi Jung Hwa. Heb je interesse en ben je tussen de 7 en 90 jaar kom dan vrijblijvend een proefles meedoen van 18:45 -20:00 uur.

Voor meer informatie zie Tautrecht.nl en het nieuwsbericht op Sporthalschalkwijk.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie