Afbeelding
Sportschool Jellema

Keurmerk voor Sportschool Jellema

20 april 2021 om 17:13 Vechtsporten

HOUTEN Kickboksschool Sportschool Jellema, gevestigd op de Kruisboog heeft onlangs het keurmerk voor vechtsportscholen van de Nederlandse Vechtsportautoriteit ontvangen.

De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de landelijke toezichthouder voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland en geassocieerd lid van NOC*NSF. Het Keurmerk stelt een aantal minimumeisen waaraan vechtsportscholen moeten voldoen. Zij kunnen zich hiermee onderscheiden in kwaliteit en veiligheid. Gemeenten zullen het Keurmerk als voorwaarde gaan stellen voor samenwerking. Het Keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met sportschoolhouders, sportbonden en gemeenteambtenaren.

Het verkregen keurmerk is een mooie waardering voor de sportschool onder leiding van Peter Jellema die al sinds de jaren ‘80 actief is. Sportschool Jellema heeft in de gehele coronaperiode haar leden mogelijkheden geboden om outdoor te kunnen trainen. ,,Sneeuw, regen en zomerse temperaturen onze leden waren aanwezig. In deze tijd is sporten zo ontzettend belangrijk. We hebben speciaal een nieuw permanent buitenterrein ingericht en bieden alle soorten kickbokstrainingen aan die binnen de geldende maatregelen zijn toegestaan. Hopelijk wordt de situatie snel beter en kunnen we ook weer met groepen aan de gang en weer ouderwets knallen” aldus Peter Jellema.

Afbeelding
advertentie
advertentie