Samen over de horden van Atletiek Houten tijdens de Vijfwal Family Run 2024
Samen over de horden van Atletiek Houten tijdens de Vijfwal Family Run 2024 Joep von Berg

Vijfwal Family Run 2024 een spetterend succes!

14 april 2024 om 21:31 Sport Deel je nieuws

HOUTEN – Afgelopen vrijdagavond 12 april was het weer zo ver: de jaarlijkse Vijfwal Family Run! Ruim 180 deelnemers gingen de uitdaging aan om deze obstakelrun voor de hele familie te trotseren en vooral ook samen veel plezier te beleven. Dat is gelukt! Het familie evenement, georganiseerd wordt door Kids Lodge en Sportpunt Houten, leverde dan ook heel veel lachende gezichten op bij jong én oud.

Voor het officiële startsignaal bracht Monkey Moves de sfeer er alvast goed in met een energieke warming-up. Vol enthousiasme trotseerden de deelnemers het eerste obstakel: de spectaculaire waterslide. Het plezier spatte van de gezichten af, waarbij ook het kind in iedere volwassene volop werd geactiveerd. Onderaan de heuvel aangekomen, trokken de deelnemers in drie verschillende routes over het Vijfwal Sportparcours.

Onder een kruipnet door, trappen beklimmen, een stuk op de zipline, boogschieten: van alles kwamen de deelnemers tegen op de route. Daarbij ook de obstakels die met veel enthousiasme waren vormgegeven en begeleid door Loopsportcentrum Houten, Atletiek Houten en Loopgroep Houten. Met als laatste obstakel een spectaculaire stormbaan was de finish een feestje. Daar stonden ook echte sportfysiotherapeuten van Fysio Moov klaar om ieders spieren na de geleverde inspanning vakkundig te verzorgen.

Foto’s van het evenement zijn te bekijken via www.sportpunthouten.nl.

advertentie
advertentie