The Dome
The Dome Archief BDUMedia/TS

Handbal Houten in actie voor Oekraïne: voorspel de uitslag van de wedstrijden van dit weekend

18 maart 2022 om 12:57 Overig

HOUTEN Aanstaande zaterdag neemt Dames 1 het thuis om 19:00 uur op tegen de dames van OBW, de nummer 2 van de competitie.

Direct na de wedstrijd van de dames (20:45 uur) speelt Heren 2 tegen PSV Handbal, dat momenteel de 4e plek op de ranglijst bezet. Het beloven spannende wedstrijden te worden en beide teams kunnen hierbij alle support gebruiken.

,,Tegelijkertijd is dit een mooie gelegenheid om ons in te zetten voor Oekraïne. Dit willen wij als volgt doen: 

Je kunt tot aanvang van de wedstrijden de uitslag voorspellen. Minimale inzet is €1. Je kunt een speler/speelster sponsoren, waarbij voor ieder gemaakt doelpunt/save €1 gerekend wordt/een vast bedrag afgesproken wordt. Je kunt een wedstrijd bal sponsoren (€25/€50/€100).

Inzetten kan gedurende de week door een berichtje te sturen naar de Facebook- en/of Instagrampagina van Handbal Houten of door zaterdag in The Dome mee te spelen.

Graag CONTANT betalen.

De winnaar van de juiste uitslag ontvangt een “retro” wedstrijdshirt van HS1 (uit het seizoen dat het team uitkwam in de BeNeLeague). Bij meerdere winnaars wordt er geloot”, vertelt Sanne van der Vaart, Speelster Handbal Houten Dames 1. 

De opbrengt komt ten goede aan Oekraïne en zal vervolgens verder lopen via de plaatselijke organisatie oekraine@houten.nl.

advertentie
advertentie