Afbeelding
VV Schalkwijk

Jubileumloterij v.v. Schalkwijk

2 juni 2021 om 10:15 Overig

SCHALKWIJK Seizoen 2020-2021 loopt op zijn eind. ,,Eigenlijk kunnen we het niet echt een seizoen noemen, zo weinig hebben we gevoetbald. Dit jaar bestaan wij als vereniging 75 jaar. Veel activiteiten konden in verband met het coronavirus spijtig genoeg geen doorgang vinden. Zelfs de vertrouwde derde helft in de kantine hebben we met zijn allen moeten overslaan. Toch willen wij het seizoen afsluiten met een positieve noot. Op 25 juni zal er een spectaculaire digitale Jubileumloterij worden georganiseerd” aldus de jubileum loterij commissie van v.v. Schalkwijk. 

Na afloop van de trekking zal er een video worden geplaatst op de website en Facebook pagina van de voetbalclub waarop de uitslag te vinden is. Tevens zal de uitslag bij de Spar komen te hangen. Er zijn spectaculaire prijzen te winnen!

Help jij mee om de clubkas te spekken, koop dan snel uw loten, want op = op.

Binnenkort zullen de lotenverkopers in Schalkwijk bij u aan de deur komen om loten aan u te verkopen. Dit zal uiteraard plaatsvinden met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen. De lotenverkopers zullen op 1.5 meter afstand de loten aan u verkopen. Gelieve gepast te betalen. De loten kosten € 1,- per stuk.

advertentie
advertentie