Koningsspelen 2021
Koningsspelen 2021 Sportpunt Houten

Groep 8 ging op expeditie bij de Koningsspelen

Overig

HOUTEN De Koningsspelen vonden afgelopen vrijdag plaats. Speciaal voor de groepen 8 organiseerde het Sportpunt een Koningsspelen activiteit op de velden van korfbalvereniging Victum. Expeditie Groep 8!

De Koningsspelen begonnen vrijdag op De Bijenkorf met de officiële opening door wethouder Kees van Dalen. Een aantal leerlingen hadden in de gymzaal een speciale dans ingestudeerd. En via een camera kon de rest van de school meegenieten van deze dans in het donker. Nou ja,niet helemaal donker maar in Black Light oftewel ultraviolet licht.

Op de velden van korfbalvereniging Victum kwamen klassen van de Velduil en de Van Harte school elk een uur sporten en bewegen. Alle activiteiten stonden in het teken van expeditie Robinson. Zo maakten de klassen een klassenvlag, gingen ze als een speer over de stormbaan en werden ze bij memory aan het denken gezet. Wethouder Kees van Dalen kwam ook hier de expeditie groep 8 feestelijk openen.

Naast dat Sportpunt Houten ieder jaar een eigen activiteit organiseert, helpen wij de scholen ook in de organisatie van de Koningsspelen. Zo zijn bij verschillende scholen, studenten van de MBO Sportacademie Utrecht wezen helpen en hebben een aantal scholen verschillende sportaanbieders mogen ontvangen.

Afbeelding
Koningsspelen 2021
advertentie