Afbeelding
Nico Vos

Personal Fitness Nederland-coach Nico Vos uit Houten wint Dutch Fitness Awards 2020

29 december 2020 om 09:28 Overig

HOUTEN Ieder jaar wordt de Dutch Fitness Awards uitgereikt per gemeente en per provincie. Dit jaar heeft personal trainer/ coach Nico Vos uit Houten deze award gewonnen en ook de golden globe voor de hoogste waardering. In de provincie Utrecht heeft hij ook hoge ogen gegooid en is hij de op één na beste geworden met een mooie tweede plaats.

De uitreiking is normaliter in de Jaarbeurs maar vanwege de coronamaatregelen werd deze nu online gehouden. Inmiddels is de award vol trots ontvangen door de winnaar van dit jaar: Nico Vos dus.

Een aantal leden heeft zich ingezet om Nico te nomineren en toen de verkiezing in november begon heeft de gehele club massaal gestemd. ,,In september 2016 ben ik als studiomanager en coach begonnen met een nieuwe vestiging van Personal Fitness Nederland in Houten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gezellige grote club met inmiddels een team van drie enthousiaste coaches”, vertelt de kersverse winnaar.

POSITIEF GETRIGGERD ,,In mijn werk vind ik het erg belangrijk een persoonlijke en ongedwongen sfeer te creëren. Een van mijn kernwaarden is puurheid en dat is dan ook waar je mijn manier van werken aan kunt herkennen. Zoals ik met de leden ben, zo ben ik thuis ook. Een open boek, vol passie, met veel enthousiasme en enorme dosis energie genieten van het leven! Ik merk dat de leden hier positief door getriggerd worden.

Het is heerlijk om op die manier iedere dag een hoop mensen te kunnen helpen in het bereiken van hun persoonlijke doelen in het leven. Dit doen we altijd op basis van onze drie pijlers:  beweging, voeding en coaching.

Ik ben onwijs dankbaar voor de waardering die ik heb gekregen met de vele stemmen, maar de mooiste waardering is de dankbaarheid van de leden in de studio. Ik wil dan ook iedereen bedanken die op mij heeft gestemd. Ook in het bijzonder iedereen die mij heeft geholpen en gesteund om in het leven te kunnen staan waar ik nu sta want dat is zeker niet vanzelfsprekend geweest.

De award is voor mij de kroon op mijn eigen gedragsverandering. Inmiddels ben ik verloofd, heb een zoontje en is mijn verloofde in verwachting van een tweede. Ik ben voornamelijk trots op het feit dat ik iedere dag anderen mensen kan helpen hun gedrag te veranderen. Ik heb er zelf hard voor moeten vechten maar kan nu wel zeggen dat ik de gelukkigste man op aarde ben. Met natuurlijk de leukste en gezelligste leden, haha!”

advertentie
advertentie