Cadeaubon inzamelingsactie
Cadeaubon inzamelingsactie Delta Sports '95

Delta Sports '95 start met een Cadeaubon inzamelactie

10 april 2020 om 07:26 Overig

HOUTEN Cadeaubonnen… iedereen heeft er wel eens een gekregen of heeft er nog een aantal in huis. Bonnen of kaarten waar je eigenlijk niks mee doet of bonnen die er al jaren ongebruikt liggen…Help Delta Sports en doneer jouw ongewenste/ongebruikte cadeaubonnen!

Met deze boodschap benadert Delta Sports '95 sinds deze week haar leden én sympathisanten. Door de gedwongen sluiting van het sportcomplex en kantine mist de vereniging inkomsten die niet meer in te halen zijn. Het inzamelen van cadeaubonnen helpt Delta Sports door deze moeilijke periode heen. De actie is opgezet samen met het Houtense bedrijf Wissel.nl. Wissel.nl neemt de bonnen in zorgt ervoor dat deze worden omgezet naar geld, dat geld wordt vervolgens weer doorgestort naar Delta Sports '95.

Zo'n beetje alle denkbare bonnen zijn geschikt voor inzameling, denk aan bijvoorbeeld restaurant bonnen, sauna bonnen, VVV cadeaubonnen maar zelfs zeer oude bonnen zoals de Entertainment bon, platenbon en nationale dinercheques zijn nog gewoon in te wisselen. De gemiddelde opbrengt voor Delta Sports zal rond de 72% liggen. De bonnen worden doorverkocht door Wissel.nl met korting, hierdoor kunnen ze snel contant worden gemaakt. Ter ondersteuning van de actie doneert Wissel.nl 2,50% van de opbrengt.

Iedereen die een bijdrage aan de actie wil leveren kan zijn of haar bonnen inleveren op het kantoor van Wissel.nl (Kokermolen 11, Business Center de Terp) of digitaal inwisselen via de website www.wissel.nl. Hier kan je ook direct zien welk bedrag er voor jouw cadeaubonnen kan worden uitbetaald. Wil je meer weten dan kan je bellen met Wissel.nl op 030-2270662 of mailen: klantenservice@wissel.nl

advertentie
advertentie