Sporttalent 2018 Rik Damen  met burgemeester Wouter de Jong
Sporttalent 2018 Rik Damen met burgemeester Wouter de Jong Claudia van Kuijk

Kaartverkoop van start voor Sportgala Houten 2019

Overig Deel je nieuws

De kaartverkoop voor alweer de 9e editie van het Sportgala Houten is vanaf heden geopend. Op maandag 3 februari 2020 vindt het grootste sportfeest van Houten weer plaats en komt de Houtense sportwereld bijeen. Tot aanstaande zondag 15 december kunnen nog bijzondere sportprestaties worden aangemeld om in aanmerking te komen voor één van de felbegeerde awards.

Sportgala Houten 2019

Ook de aankomende editie wordt het Sportgala Houten georganiseerd in het Theater Aan de Slinger. Genomineerden, sponsoren en andere genodigden starten de avond met een netwerkborrel en walking diner verzorgd door vaste partner Food ‘n’ Mood. Om 20.00 uur vindt de uitreiking van de prijzen plaats en ook dit jaar heeft de organisatie verrassende (lokale) acts weten vast te leggen. Kaarten voor de uitreiking van de prijzen kosten € 3,- inclusief één consumptiebon en kunnen besteld worden op www.sportgalahouten.nl.

Aanmelden via website sportgalahouten.nl

Tot en met zondag 15 december kunnen in vier categorieën kandidaten worden aangemeld. Zo is de organisatie van het Sportgala Houten op zoek naar Sporters (m/v), Sportploegen, Sporttalenten en Sportvrijwilligers van het Jaar 2019.  Deze prestaties kunnen van uiteenlopend niveau zijn en met bijzondere achtergronden. Aankomend jaar wil de organisatie op een bijzondere manier ook aandacht geven aan de verschillende jubilea van verenigingen en zal ook het aangepast sporten extra aandacht krijgen. Op de website www.sportgalahouten.nl zijn de criteria in de verschillende categorieën en de aanmeldformulieren te vinden.

Meer weten, nieuwsgierig of wilt u sporters/vrijwilligers aanmelden? Alle informatie is terug te vinden op www.sportgalahouten.nl.

advertentie
advertentie