Afbeelding
JeppeSmedNielsen via Pixabay

The Dome/Handbal Houten trekt Noelvis Robles Reve aan

Overig

HOUTEN The Dome/Handbal Houten heeft als versterking voor de middenopbouwpositie Noelvis Robles Reve (32 jaar) aangetrokken. De 1.88 meter lange en 90 kg zware middenopbouwer speelde de afgelopen jaren voor de Spaanse middenmoter BM Benidorm in de Liga Asobal. In 2017 wist dit team met Robles Reve in de gelederen de Limburgse Handbaldagen te winnen.

Coach Rick Louw is erg blij met zijn komst: ,,Noelvis zal ons op veel gebieden kunnen helpen en voegt veel power en internationale ervaring aan ons team toe. Hierdoor gaat niet alleen het niveau omhoog maar krijgen we veel meer mogelijkheden en diepte in de selectie".

De Houtense promovendus heeft komend weekend een teamweekend in Essen (Duitsland) en speelt vervolgens ter voorbereiding op de competitie oefenwedstrijden tegen Lions (17 augustus in Duiven), 18 augustus in en tegen Bocholt (België) en op zaterdag 24 augustus in Kwintsheul tegen Quintus en Hellas. De competitie start voor de Houtenaren op zaterdag 31 augustus met een uitwedstrijd tegen Aalsmeer. Op zaterdag 7 september is de eerste thuiswedstrijd tegen het Belgische Handbal Tongeren. 

advertentie
advertentie