Afbeelding

Wanbound naamsponsor Handbal Houten Dames 1

24 mei 2023 om 18:30 Handbal

HOUTEN De dames van Handbal Houten zullen vanaf het nieuwe seizoen verder gaan als Wanbound/Handbal Houten Dames 1. Dit is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat de damesselectie van een naamsponsor wordt voorzien.

Samen met Handbal Houten hoopt het in Woerden gevestigde IT-bedrijf Dames 1 meer op de kaart te zetten. De overeenkomst geldt voor drie jaar.

Wanbound B.V. is een IT-bedrijf, dat voortkomt uit passie voor IT-beheer, kennis en inzet binnen het team. Eén van de gelijkenissen met de handbaldames is dat zij net als Wanbound erg gedreven zijn.

Na een succesvol seizoen in de Hoofdklasse (derde plek op de ranglijst) lijkt het de voormannen van Wanbound een mooie stap om de Houtense dames te ondersteunen en zich aan hen te verbinden.

Michel Verheijen (operationeel directeur) over de nieuwe samenwerking: ,,Gaaf! Dat wij van Wanbound zowel sportief als zakelijk ons steentje mogen bijdragen in Houten.“

Wayne Wilson (algemeen directeur en voorzitter Handbal Houten) vult zijn compagnon aan: ,,Super trots! Dat naast mijn werkzaamheden voor de club, nu ook Wanbound verbonden is aan de club als hoofdsponsor van de Dames.“

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie