Doe mee met de Marathon Meerdaagse
Doe mee met de Marathon Meerdaagse Soesenzo

Bloesem-editie SOC-Marathon-Meerdaagse, loop of wandel 42 km door Houten

21 maart 2023 om 18:49 Atletiek

HOUTEN Soesenzo Outdoor Challenge organiseert, voor de 4e keer alweer, een marathon-meerdaagse: loop of wandel 10 keer een rondje van 4,2 kilometer, en voltooi daarmee een complete marathon afstand.

Je kunt dat naar eigen keuze doen in de periode van zaterdag 1 april tot en met de finale op Tweede Paasdag 10 april (met na afloop soes-en-zopie). Doe dit alleen, of samen met je sportieve maatje. Of als hij/zij niet zo sportief is, haal hem/haar dan over om samen met jou ruim veertigduizend stappen te gaan maken, en geniet van de mooie bloesem op het parcours. De event-records zijn 2.54 bij de mannen en 2.56 bij de vrouwen. Maar schaam je niet als je er 4 uur of langer over doet, het gaat om de prestatie die jij gaat leveren. Als je jouw rondetijden doorgeeft, dan word je opgenomen in een klassement. Het inschrijfgeld is €10, en daarvoor krijg je dan ook nog een mooie medaille.

Aanmelden kan tot en met donderdag 30 maart via WhatsApp op 06 – 53 73 39 98. Voor meer info zie de website www.soesenzo-outdoor.nl

G

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie