Dennis & Marina
Dennis & Marina René van den Brandt

Lid Loopsportcentrum Houten loopt 3333,3 kilometer in 2020

Atletiek

HOUTEN Dennis van Weenen loopt graag (en veel) hard. Wonend in Nieuwegein, traint Dennis sinds 2 jaar enthousiast mee bij Loopsportcentrum Houten. Zijn passie voor hardlopen toont zich onder meer in de vele medailles en T-shirts die hij verdiende bij loopevenementen in binnen- en buitenland. Hij begon met de doelstelling om in 2020 precies 3000 kilometer hard te lopen. Daarbij zou hij onder meer meedoen aan de marathons van Rotterdam en New York. Helaas gooide COVID19 roet in het eten. 

Dennis werd enthousiast deelnemer aan vele virtuele loopevenementen zoals de Houten City Run, georganiseerd door Loopsportcentrum Houten zelf. Eind november ontstond een luxeprobleem toen Dennis de doelstelling van 3000 kilometer al had bereikt. ,,Dan doe ik er nog wel 333,3 kilometer bij”, zei hij spontaan. 

DENNISTAFETTE Op Oudejaarsdag was het zover, nog 15 kilometer voor de boeg voor de nieuwe magische grens. Samen met zijn loopvrienden van Loopsportcentrum Houten liep Dennis de “Dennistafette”, een estafetteloop waarbij -geheel conform de COVID richtlijnen- steeds 1 loopmaatje gedurende 1 kilometer samen met Dennis dwars door Houten liep. Startpunt was hotel Van de Valk en via zwembad De Wetering en sportpark De Kruisboog finishte Dennis uiteindelijk op het Oostromsdijkje toen zijn sporthorloge 3333,3 aangaf. 

Een doelstelling voor 2021 heeft Dennis nog niet. Hij hoopt vooral dat hij alsnog naar “Rotterdam” en “New York” kan. 

Dennis & Emily & Olaf
Lisette & Dennis
Dennis & Mirjam
Graffiti voor Dennis
Dennis & Gijs
Dennis & Dennis
Dennis & Caspar
Nynke & Dennis
Janette & Dennis
Monika & Lisette & Dennis
Trofee voor 3.333,3 km in 2020
advertentie