Afbeelding

Jongeren open over mentale gezondheid tijdens voorstelling Mindful Mess

26 mei 2023 om 19:15 Uitgaan

HOUTEN Op 9 en 10 juni is het weer zo ver: alle leerlingen van Shine staan dan weer op het podium van Aan de Slinger voor de jaarlijkse eindvoorstelling. Dit jaar gaat deze over ons jaarthema Your Mind Matters. 

Mentale gezondheid is namelijk voor iedereen belangrijk. Net als dat je sport of gezond eet om je lichaam gezond te houden, is het ook belangrijk om je hoofd gezond te houden. Maar hoe doe je dat eigenlijk? En wanneer ben je mentaal gezond? De afgelopen jaren, zeker sinds corona, worstelen steeds meer jongeren met dit soort vragen. Daarom besteedt Shine dit seizoen extra aandacht aan het mentaal welbevinden van jongeren. 

Blue (19 jaar) zegt hierover: ,,Shine heeft mij in de afgelopen jaren veel geholpen met mijn mental health. Het is een stabiele en veilige plek waar ik over mijn mental health kan praten en even mezelf kan zijn.”

Leerlingen van Shine hebben hun ervaringen met dit thema gedeeld en op basis van hun ideeën is de multidisciplinaire eindvoorstelling ontstaan. Het wordt weer een voorstelling vol humor, serieuze topics en spektakel. Iedereen is welkom om te komen kijken en zich te laten inspireren. 

De voorstelling start om 20.00 uur Normale prijs: €15, prijs voor jongeren t/m 21 jaar: €10 Tickets via www.aandeslinger.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie