Afbeelding
Foto Shutterstock

8 unieke cadeau-ideeën voor volwassenen die alles hebben

27 september 2022 om 12:38 Partnercontent

Je wil een vriend of je geliefde een uniek cadeau geven, maar je hebt geen ideeën meer. Je hebt ze kaarsen, badzout en zeep gegeven, maar daar hebben ze er al te veel van. Wat doe je dan? Je kunt deze keer iets anders proberen en een origineel cadeau geven dat ze leuk zullen vinden. Hier zijn 8 unieke cadeau-ideeën voor volwassenen die alles al hebben.

Houten bouwpakketten

Je wil een uniek cadeau geven aan iemand die alles lijkt te hebben? Kijk dan niet verder dan een houten bouwpakket! Deze bouwpakketten zijn perfect voor volwassenen die graag met hun handen werken. Bij BuilDIY worden de pakketten geleverd met alle onderdelen die je nodig hebt om iets geweldigs te bouwen, zoals een model van een huis of een prachtige miniatuur vrachtwagen.

Wat nog beter is, is dat je deze bouwpakketten voor volwassenen in allerlei verschillende vormen en maten kunt vinden. Dus of je ontvanger nu van architectuur houdt of van de ruimte, er is altijd wel een houten bouwpakket dat precies bij hem past.

Manden voor zelfverzorging

Wat dacht je van een mooie mand voor zelfzorg. Dit is een geweldig cadeau voor de drukke volwassene die een beetje verwennerij verdient. Kies een mand die vol zit met luxe zepen, crèmes, en andere verwennerijen.

Aangepaste mokken

Het kan moeilijk zijn om een uniek cadeau te vinden voor iemand die alles al lijkt te hebben. Maar maak je geen zorgen, misschien is een set aangepaste mokken wel het perfecte cadeau! Je kunt het ontwerp kiezen en zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen. Of ga voor iets uniekers, zoals een mok gemaakt van hout.

Manden voor fijnproevers

Weet je niet wat je de speciale volwassene in je leven moet geven? Wat dacht je van een cadeau dat aansluit bij hun unieke interesses? Voor de wijnliefhebber, waarom geen mand met een wijnthema? Of voor de fijnproever een gourmetmand gevuld met hun favoriete lekkernijen?

Unieke juwelen

Wil je een cadeau geven wat de ontvanger altijd bij zich kan dragen? Dan zijn unieke juwelen een erg leuk cadeau. We hebben het dan niet over de massa-geproduceerde spullen die je in elk warenhuis kunt vinden. We hebben het over handgemaakte sieraden van onafhankelijke kunstenaars. Kijk bijvoorbeeld op Etsy, of bezoek lokale kunstbeurzen. 

Dus waarom kiezen voor handgemaakte sieraden? Ten eerste, het is uniek. Je zult niemand anders vinden met hetzelfde sieraad als jij. Plus, het steunt onafhankelijke kunstenaars, wat altijd een goede zaak is. Dus ga je gang en verras jouw geliefde of vriend met iets speciaals dit jaar.

Luxe kaarsen

Je denkt misschien niet aan luxe kaarsen als een uniek geschenk, maar geloof ons, ze zijn elke keer een winnaar. Ze ruiken niet alleen heerlijk, maar ze worden ook geleverd in prachtige, unieke verpakkingen, waardoor ze perfect kunnen worden uitgestald. Plus, het feit dat ze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten maakt ze extra speciaal.

Persoonlijke notitieboekjes

Voor de boekenwurm, wat dacht je van een setje gepersonaliseerde notitieboekjes? Je kan kiezen uit verschillende kleuren en ontwerpen, en de naam van de ontvanger of een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook als de ontvanger geen boekenwurm is, is dit een erg leuk cadeau. Zo kan hij of zij het notitieboekje meenemen om daar belangrijke taken op te zetten, of gewoon het boodschappenlijstje. 

Familie recepten gebonden in een boek

Waarom overweeg je niet een familiereceptenboek? Dit is een geschenk dat echt zal opvallen, en het beste is dat het iets is dat de ontvanger kan gebruiken en genieten voor de komende jaren.

Om het nog specialer te maken, kun je de recepten zelf inbinden. Het enige wat je nodig hebt is een mooi boek met harde kaft, wat blanco pagina’s en een printer. Print de recepten uit, vouw ze dubbel en niet ze aan de binnenkant van de kaft van het boek. Voilà, een uniek cadeau!

advertentie
advertentie