Jan Mol (links) en Erwin Leber (rechts)
Jan Mol (links) en Erwin Leber (rechts) René Van den Brandt

Voedselbank Houten dankt Dolphin Schoonmaakservice b.v. voor 12 jaar gratis schoonmaak.

14 april 2023 om 09:14 Lokaal Deel je nieuws

Sinds ruim 12 jaar maakt Dolphin Schoonmaakservice b.v. het pand van de Voedselbank Houten schoon. Iedere week op woensdagmiddag komen mensen van het bedrijf het pand, aan De Poort 81, reinigen. Een mooi geval van sponsoring in natura, want ze doen het geheel gratis! De voedselbank is erg geholpen met deze sponsoring want vanuit het oogpunt van voedselveiligheid is hygiëne erg belangrijk.

De samenwerking begon al in het vorige pand van de voedselbank aan de Papiermolen, en inmiddels wordt ook alweer 9 jaar het pand aan De Poort door hen schoongemaakt. En dat valt niet altijd mee, want de kleine ruimte staat vaak erg vol met producten, dozen en kratten.

Om Dolphin Schoonmaakservice b.v. eens in het zonnetje te zetten, is eigenaar Erwin Leber hartelijk onthaald door voorzitter Jan Mol van de Voedselbank Houten die hem uitdrukkelijk bedankte voor de trouwe sponsoring. Erwin is een sociale,  maatschappelijk zeer betrokken ondernemer. Hij wilde destijds een lokale maatschappelijke organisatie steunen en vond de voedselbank precies het soort organisatie waar hij naar op zoek was. Naast het schoonmaken van het pand van de voedselbank, verzorgen ze ook de glasbewassing van het hospice en sponsoren ze diverse lokale sportclubs.

De vrijwilligers Voedselbank Houten danken Erwin en medewerkers van Dolphin Schoonmaakservice b.v. voor de jarenlange service en zijn blij dat zij dit ook komende periode willen blijven doen.  

advertentie
advertentie