Sporten in Schoneveld
Sporten in Schoneveld Stockfoto

Sportieve activiteiten in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld

24 januari 2023 om 10:06 Lokaal Deel je nieuws

Is jouw plan om meer te gaan bewegen in 2023 nog niet omgezet in actie? Sluit je dan snel aan bij een van de sportieve activiteiten van ‘van Houten&co’. Zo zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar bij lessen in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. 

Bodyfit

Wil je werken aan soepele spieren en een goede conditie? Geef je dan op voor Bodyfit. Elke les is anders, waardoor het afwisselend is. Op muziek worden spierversterkende oefeningen gedaan.  Regelmatig worden materialen ingezet om het nog uitdagender te maken. Na de les ga je met een voldaan gevoel weer naar buiten!

Tai Chi

Zijn oefeningen voor lichaamshouding, ontspanning en ademhaling meer voor jou? Denk dan eens aan Tai Chi. Van oorsprong is Tai Chi een vechtkunst, tegenwoordig meer een bewegingsleer. Het grootste energiepunt van het lichaam (de DAnte) staat hierbij centraal.

Qigong

Weleens gehoord van Qigong? Het is een onderdeel van de Chinese bewegingsleer gericht op behoud en verbetering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Bij de Qigong oefeningen beweegt men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon. Veel nadruk ligt op ademhalingsoefeningen.

Heb je interesse, meld je dan snel aan! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor deze én vele andere cursussen van Cursus&co, op www.vanhoutenenco.nl of bel op maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur met (030) 7001 525. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie