Dierendaglunch
Dierendaglunch Archief BDU Media

Dierendag bij Buitenwereld

Lokaal nieuws

HOUTEN Ook dit jaar zal dierendag bij kinderboerderij en speeltuin Buitenwereld niet zomaar voorbij gaan. Op 4 oktober zal het bekende geitendiner worden gegeven. De tafels worden gedekt met damasten kleden en jullie kunnen een bordje met allerlei lekkernij voor de dieren klaarmaken. Als de tafels gedekt klaar staan zal clown Bennie Bang onder muzikale begeleiding de dieren uitnodigen om aan tafel te gaan. Dit belooft weer een spektakel te worden! Geiten en schapen zullen niet keurig aan tafel gaan zitten. Binnen de kortste keren staan ze massaal op de tafels.

Momenteel wordt er een prachtig nieuw speeltoestel gemaakt. Helaas kunnen jullie hier nog niet op spelen. Aan het einde van deze week wordt het toestel gekeurd en als de goedkeuring er is kunnen jullie weer naar hartenlust spelen in de speeltuin. Tot die tijd is de speeltuin uit veiligheidsredenen gesloten.

Donderdag 4 oktober zal Buitenwereld van 13:00 tot 17:00 uur open zijn. Het geitendiner begint om 16:00 uur. Vanaf 15:45 uur kunnen jullie de bordjes voor de dieren vullen. Graag tot donderdag 4 oktober bij Buitenwereld, Keercamp 17, Houten

advertentie