Afbeelding
Pixabay

Livestream meditatieve viering op zaterdagavond 13 maart

7 maart 2021 om 13:00 Geloof & Zingeving

HOUTEN We hebben onze vrijheid nog niet terug om te gaan en te staan waar we willen, en dat geldt ook voor samenkomen in een kerk of gebedsruimte. Maar gelukkig kunnen we op afstand, vanaf de bank, wel deelnemen aan vieringen! Zo ook aan de meditatieve viering, verzorgd door een kleine groep mensen vanuit verschillende kerken. Een oase van rust en inspiratie, te vinden in een sfeervol verlichte kerkruimte, in muziek en kunst, stilte, meditatieve teksten en geleide meditatie.

De viering op zaterdagavond 13 maart heeft als thema: ‘De avond van de verzoening’, als laatste van een drieluik over de morgen, de middag en de avond als heilige momenten in de tijd. Elke avond kan een moment zijn om in het reine te komen met jezelf, de ander en met God.

De muziek wordt verzorgd door een klein vrouwenkoor onder leiding van Anja van Velzen, met Henk de Winter aan de piano. De viering begint om 19.00 uur en zal livestream of op een later moment te volgen zijn op www.pj23.nl, kies de blauwe button online viering. Je vindt dan de meditatieve viering op YouTube. De viering is een initiatief van de Oecumenische Werkgroep Meditatieve Vieringen. Voor meer informatie: mail loessmitvandijk@live.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie