Zangeres Meike van der Veer ging met haar moeder Tineke op pad om pakketjes rond te brengen
Zangeres Meike van der Veer ging met haar moeder Tineke op pad om pakketjes rond te brengen Met je Hart Houten

Een warme Kerstgroet namens Stichting Met je hart Houten

28 december 2021 om 16:04 Maatschappelijk

HOUTEN Afgelopen week kregen zo´n 35 ouderen een verrassingsbezoekje van vrijwilligers van Stichting Met je hart. Nu de ontmoetingen aan de Stamtafels in de lokale horeca geen doorgang kunnen vinden proberen we zoveel mogelijk te doen om het eenzaamheidsvirus onder deze mensen te bestrijden.

Ook Met je hart Ambassadeur en zangeres Meike van der Veer ging samen met haar moeder Tineke, die ook vrijwilliger is bij Met je hart, langs bij een aantal ouderen met een kerstpakketje.

Meike vertelde, dat het super leuk en fijn was om deze mensen te verrassen. Zeker door de ´persoonlijke noot`die zij aan de bezoekjes kon verbinden door prachtige kerstliedjes voor de mensen te zingen. De mensen waren stuk voor stuk geraakt en blij dat er iets voor hen werd gedaan.
De kerstpakketjes konden we samenstellen dankzij de bijdrage van Houtense ondernemers van de Readshop, de Alexanderhoeve, Bakkerij Hogenboom en Bij Ons In De Keuken, de Sfeerlichtjes die spontaan werden ingezameld en niet te vergeten de mooie tekeningen en lieve kerstgroeten van leerlingen van basisschool De Bijenkorf!

Sinds Stichting Met je hart dit voorjaar ook in Houten als 38e deelnemende gemeente het licht zag is er veel gebeurd. Binnen no time zijn we gegroeid naar een team van meer dan tien betrokken vrijwilligers, drie ambassadeurs en een kring van horecaondernemers die dit initiatief een warm hart toedragen!

Gelukkig hebben we dit najaar ook ontmoetingen aan Stamtafels kunnen organiseren in de lokale horeca. Graag willen we alle horecaondernemers een hart onder de riem steken en hopen dat we in het voorjaar weer met de ouderen te gast kunnen zijn.

Voor meer informatie over stichting Met je hart: www.metjehart.nl

advertentie
advertentie