Afbeelding
Barista de Dominee

Barista de Dominee in Schalkwijk geopend

11 mei 2021 om 15:21 Zakelijk

SCHALKWIJK Schalkwijk heeft er een pleisterplaats bij. Aan de Provincialeweg 7, recht tegenover de Brink, heeft Barista de Dominee de deuren geopend. Op zaterdagen van 8.00-16.00 kunnen bezoekers terecht voor eerlijke koffie, thee en taart. Daarnaast zijn er cadeauartikelen verkrijgbaar.

Decennialang was in het pand de winkel van familie Van de Heuvel gevestigd. Met Barista de Dominee keert de bedrijvigheid aan de Provincialeweg 7 weer terug. Eigenaar Duurt Vonck: ,,Het is een prachtige plek met een uniek uitzicht op de Brink. We willen graag bijdragen aan gezelligheid in het dorp, en meer mensen uit de omgeving laten genieten van al het moois dat Schalkwijk te bieden heeft.”

Duurt Vonck is in het dagelijks leven theoloog / predikant en sinds dit voorjaar ook Barista. Duurt: ,,De naam ‘de dominee’ is natuurlijk een knipoog naar mijn werk als theoloog en vanwege het uitzicht op de mooie kerk op de Brink”. 

Er is bewust gekozen voor eerlijke koffie. De koffie is zorgvuldig geselecteerd en de boeren krijgen een goede prijs voor de koffie. Naast de koffie die geschonken wordt zijn er zijn verschillende bonen en brandingen beschikbaar en verschillende soorten thee.
De taartjes en koeken zijn waar mogelijk van lokale aanbieders en deels biologisch.

Barista de Dominee is wekelijks geopend op zaterdagen van 8.00-16.00 en is online te volgen via Instagram: barista_de_dominee. Daarnaast is de ruimte vanaf juni 2021 te huur als vergader- en/of workshoplocatie.

Afbeelding
advertentie
advertentie