Sfeer
Sfeer Karen Jansen

Heel Houten aan de Food Quiz

18 februari 2021 om 11:21 Lokaal/Evenementen

HOUTEN We blijven massaal thuis. Met of zonder avondklok wordt geadviseerd sociale contacten te mijden. Dus zitten we met z’n allen braaf op de bank, werken we thuis en vermijden we gezelligheid, leuke dingen, pretparken en weekendjes weg.

Op vrijdag 5 maart is het tijd voor iets leuks! Dan is er de BonAppetito Houten Food Quiz. Weet jij alles over eten, drinken en aanverwante producten? Doe dan nu mee en win geweldige prijzen!

Tijdens de BonAppetito Houten Food Quiz moet je eten, drinken, ruiken en proeven. Het is het vraag-en-antwoord-spel voor smulpapen en Bourgondiërs. Wat is er nu leuker dan gezellig online te quizzen en culinair te genieten?

Meedoen kan voor € 25,- per box (2 personen). In deze box zitten alle proeverijen, drankjes, hapjes en benodigdheden voor de quiz. Computer aan, mobiel op Kahoot en gaan!

Aanmelden voor de BonAppetito Houten Food Quiz kan op de website (tot donderdag 4 maart uiterlijk 23.00 uur). Op vrijdag 5 maart worden de boxen bij je thuis bezorgd. Men start exact om 21.00 uur. Inloggen kan vanaf 20.30 uur. Voor de quiz heb je een computer met internet nodig en een mobiele telefoon met een Kahoot-account. Dit staat ook op de beschrijving in de box.

Doe jij mee ? Aanmelden kan op www.BonAppetitoHouten.nl

 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie