Afbeelding
Sportpunt Houten

Tweede Vijfwal Family Run: een familiespektakel

1 mei 2018 om 07:30 lokaal

HOUTEN De Vijfwal Family Run, een obstakel run voor het hele gezin, vindt plaats op vrijdag 25 mei. Gebruikmakend van het Vijfwal Sportparcours met daarbij nog enkele andere uitdagende obstakels kan het hele gezin hun uithoudingsvermogen testen. Het aantal aanmeldingen gaat hard en met name bij de kleine route zijn bijna alle startbewijzen vergeven. Wil jij ook deelnemen, vul dan snel het online inschrijfformulier in via de website www.sportpunthouten.nl en haal je startbewijs op bij Kids Lodge, Body Business of More Chi Martial Arts. Deelname kost slechts € 5,- per deelnemer.

Deelname is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Om 18.30 uur starten de kleine route van 1,5 km en de tussenroute van 3,5 km. Rond 19.00 uur starten de deelnemers aan de grote route van ongeveer 5 km over het gehele sportparcours van de Vijfwal; zij worden begeleid door personal trainers.

De avond start met een warming up om 18.15 uur op Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts. Daarna starten de deelnemers in kleine groepjes met de verschillende routes. De grote route start om 19.00 uur. Alle routes eindigen bij Familiecentrum Kids Lodge, waar nog een gezonde borrel plaatsvindt. Ook dit jaar kan jong en oud zich laten masseren door medewerkers van Fysiotherapie Houten Zuid en ontvangt elke deelnemer een medaille en leuke goodies als herinnering aan dit terugkerende familie evenement.

advertentie
advertentie