Coöperatie Duurzaam Eiland heeft een nieuwe secretaris

5 december 2020 om 12:10 Overig

SCHALKWIJK Drs. mr. Henk Heijman (1950), politicoloog en jurist, geboren en getogen in Schalkwijk is toegetreden tot het bestuur van de Coöperatie Duurzaam Eiland in de functie van secretaris. Hij vervangt Ruud Schulze die sinds de start fantastisch werk heeft verricht en zich nu nog meer kan gaan toeleggen op alle aspecten die te maken hebben met de lokale en regionale voedselvoorziening. 

Henk was ruim 10 jaar burgemeester o.a. van de gemeenten Oost Gelre en Bussum. ,,Wij zijn blij dat hij na de vele politieke en bestuurlijke functies elders in het land zich nu nuttig wil maken voor een duurzame ontwikkeling van ons Eiland. Bij de grote en ingrijpende veranderingen waar het Eiland mee te maken heeft zal hij nu zijn bestuurskracht voor de gemeenschap inzetten. Hij zal bij de uitoefening van zijn taak de wensen van de bewoners zo goed mogelijk vertalen naar de verantwoordelijke autoriteiten rekening houdend met de omgevingswetgeving. Op die manier wil de heer Heijmans dat de Coöperatie invulling geeft aan haar maatschappelijke doel om de Energietransitie zo te laten verlopen dat ons Eiland een woon- leef- en werkomgeving blijft bieden die voor ons allen aantrekkelijk blijft”, aldus het bestuur.

SECRETARIAATSONDERSTEUNER Vanwege het vele werk dat er is, is het bestuur op zoek naar een ondersteuner voor het secretariaat. Mocht dat iets voor u zijn geeft u zich dan op via cooperatie.duurzaam.eiland@gmail.com

Als de ontwikkelingen van het Eiland u ter harte gaan meldt u zich dan aan als lid van de coöperatie “Duurzaam Eiland” via hetzelfde e-mail adres dat u ook kunt gebruiken voor vragen.

advertentie
advertentie