Online Nacht van de Utrechtse Geschiedenis
Online Nacht van de Utrechtse Geschiedenis Oud-Utrecht

Online Nacht van de Utrechtse Geschiedenis

7 oktober 2020 om 16:45 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Op 10 oktober 2020 vieren we online, de geschiedenis van de stad en regio Utrecht, tijdens de derde editie van de Nacht van de Utrechtse Geschiedenis 2020.

Geheim van de Dag, in de maand oktober

Vanaf 1 oktober is iedere dag een ‘geheim van de dag’ te vinden over de geschiedenis van Utrecht. Dompel jezelf onder in verhalen van oost naar west Utrecht en verder! Alles is te volgen op de website van Oud-Utrecht en De Nacht van de Utrechtse geschiedenis.

Jonge Historicus van het Jaar 2020, 10 oktober 20 uur

Tijdens de finale van ‘De jonge historicus van het jaar 2020’ presenteren 3 finalisten hun historische project en geven 6 Jonge Historici een korte pitch over hun favoriete internationale archiefstuk: van Utrecht naar China, Nederlands-Indië, Zuid- en Noord-Amerika tot Londen. Rond 22.30 uur is de bekendmaking van de Jonge Historicus van het jaar 2020.

Utrechtse Pubquiz over heden en verleden, 10 oktober 21.30 uur

Voor een echt Utrechts tintje daagt Koos Marsman iedereen uit om rond 21.30 uur online mee te doen met een Utrechtse Pubquiz over heden en verleden. Meedoen met de quiz kan via formulieren die op de avond zelf beschikbaar worden gesteld via de website van Oud-Utrecht en de Nacht van de Utrechtse Geschiedenis.

Kijk en doe mee!

via www.oud-utrecht.nl of www.nachtvandeutrechtsegeschiedenis.nl

advertentie
advertentie