Tennisbanen TVset Schalkwijk
Tennisbanen TVset Schalkwijk LvdHorst

Tennissen voor de jeugd vanaf 4 mei 2020 in Schalkwijk!

30 april 2020 om 14:14 Tennis Deel je nieuws

Vanaf 29 april mogen buitensporten voor de jeugd tot en met 18 jaar weer plaatsvinden. Is je eigen sport nog niet gestart of weet je niet zeker of tennis iets voor je is, kom dan vanaf aanstaande donderdag 7 mei naar de inloop van TVset in Schalkwijk. We hebben samen met Wetennis iedere donderdag een inloop. Deze inloop is voor de jeugdleden van TVset tot en met 18 jaar gratis en voor niet leden € 5,- per keer. Onder begeleiding van de tennisleraar worden leerlingen uitgedaagd om met elkaar op een leuke manier te trainen (dus niet 1 op 1 begeleiding). 

Van 16.00-17.00 is dit voor de jeugd tot en met 12 jaar (basisschool), maximaal 6 kinderen per baan.
Van 17.00-18.00 voor de junioren van 12 tot en met 18 jaar (voortgezet onderwijs), maximaal 4 junioren per baan. 
Je kunt je hiervoor opgeven per keer via sms of whatsappbericht bij Loes van Ramselaar: 06-21264771 en neem dus gerust een vriendje of vriendinnetje (ook opgeven!) mee ook al is die nog geen lid. Ben je geen lid, zorg dan dat je 5,- bij je hebt.

Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht dat iedereen zich van te voren (uiterlijk de woensdag ervoor) heeft opgegeven. Heb je dat niet gedaan dan kun je helaas niet komen en zal toegang bij het hek worden geweigerd. 

We hebben ook een mooi lesaanbod van 14 lessen, voor starters en ervaren jeugdspelers, deze lessen worden gegeven door WEtennis op de banen in Schalkwijk.  Vanaf 4 mei zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Voor informatie, inschrijven en overige vragen kan contact worden opgenomen met: stephanie@wetennis.nl  06-20 40 04 66

TVset is een kleine vereniging met 3 tennisbanen waar gezelligheid en betrokkenheid voorop staat. Voor meer informatie: www.tvset.nl 

advertentie
advertentie