Verbindingsdag tussen ouderen en basisschoolleerlingen
Verbindingsdag tussen ouderen en basisschoolleerlingen van Houten&co

Kinderen van OBS De Bijenkorf zetten ouderen in het zonnetje

3 februari 2020 om 11:21 Onderwijs

HOUTEN Op maandag 20 januari organiseerden OBS De Bijenkorf en 'van Houten&co' voor het eerst de 'Verbindingsdag Jong met Oud'. 65-plussers vanuit heel Houten waren uitgenodigd om samen met de kinderen spelletjes te spelen en te genieten van een 'high tea' die de kinderen zelf voor hen hadden gemaakt. De middag werd afgesloten met een BINGO.

Deze Verbindingsdag was een enorm succes voor zowel de kinderen als de 65-plussers en is het begin van een duurzame samenwerking tussen OBS De Bijenkorf en 'van Houten&co'. Zo zullen er het komende jaar nog een aantal activiteiten worden uitgevoerd, zoals voorlezen door ouderen bij groep 3, helpen tijdens het handvaardigheidcircuit, spelletjesmiddag, het bezoeken van de eindmusical van groep 8 en de maandsluitingen.

OBS de Bijenkorf en 'van Houten&co' vinden het belangrijk dat er ontmoeting is tussen jong en oud. Want zoals zij zelf aangeven: we kunnen nog veel van elkaar leren!

Lijkt het u ook leuk om aan te sluiten bij een activiteit van OBS De Bijenkorf of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Zoë Reef ('van Houten&Co'), e-mail: z.reef@vanhoutenenco.nl, tel: 030 700 1500, of Jet Kistemaker (OBS De Bijenkorf), e-mail: jet.kistemaker@oo-h.nl, tel: 030 635 3515.

advertentie
advertentie