kamerkoor Rondo
kamerkoor Rondo fotoclub Perspectief

zangers gezocht

10 januari 2020 om 17:34 Muziek Deel je nieuws

In het nieuwe jaar begint Kamerkoor Rondo aan de voorbereidingen voor concerten in 2020. Ook zal later in het jaar een start gemaakt worden met een groot concert in 2021.

Op 13 juni zingen wij in het Witte Kerkje in Odijk. Het concert maakt deel uit van een reeks zaterdagmiddagconcerten. Op het programma staat muziek uit de Renaissance, maar ook stukken uit ons Scandinavische repertoire. In het najaar is Mozart geprogrammeerd: de Krönunsmesse en Vesperae solennes de Confessore. In het voorjaar van 2021 willen wij de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoeren. Grootse plannen dus.

Voor al deze concerten zijn wij op zoek naar enthousiaste koorzangers die het koor op projectbasis of, afhankelijk van de stemsoort, op vaste basis willen komen versterken. In alle geledingen is aanvulling welkom, maar in het bijzonder worden tenoren en bassen gevraagd. Ook jongere zangers worden speciaal uitgenodigd. Rondo is een koor met ambitie. Van de koorleden wordt daarom zelfstudie verwacht.

Kom een keer meezingen op onze gezellige repetitie avond op dinsdag van 19.45 tot 22.00 uur in basisschool Wereldwijs aan de Guldenslag 131.

Meer informatie? info@kamerkoorrondo.nl of telefoonnummer 06-26342859

advertentie
advertentie