Verschillende inwoners van Houten Noord-West delen hun initiatief met de aanwezigen op de eerste startbijeenkomst in november 2019
Verschillende inwoners van Houten Noord-West delen hun initiatief met de aanwezigen op de eerste startbijeenkomst in november 2019 Irene van Valen

Krachtig Plus Houten

10 januari 2020 om 07:13 Maatschappelijk

HOUTEN Ben je 63+? Woon je in Houten noordwest (Oude Dorp, Oorden, Hoven, Gaarden, Hoeven, Erven, Poorten, Slagen, Borchen, Campen, Rondweg Noord-West)? Zin om iets nieuws te doen en anderen te ontmoeten? Kom dan naar de tweede startbijeenkomst van Krachtig Plus Houten op maandag 27 januari in het gemeentehuis, Onderdoor 25.

KRACHTIG PLUS HOUTEN is voor jonge gepensioneerden en richt zich op ontmoeting, uitwisseling en kennis delen. Hier kan je je netwerk in je eigen wijk opbouwen en versterken: samen activiteiten organiseren, jouw ervaring aanbieden of meedoen met wat anderen gaan doen.

KRACHTIG PLUS HOUTEN komt voort uit de motiemarkt die in maart 2019 werd georganiseerd voor burgerinitiatieven. En nu zijn ze zover! De 2e startbijeenkomst is op maandag 27 januari van 17.00 uur tot 20.00 uur. Voor een drankje en een broodje wordt gezorgd.

Meer informatie en aanmelden kan via de website www.krachtigplushouten.nl/contact. Meld je snel aan, vóór 20 januari, er is plaats voor 60 deelnemers. Zet in je aanmelding je naam, adres en mailadres. Kan je niet komen, maar ben je wel geïnteresseerd? Meld je dan aan als belangstellende.

advertentie
advertentie