Jeanette Leferink neemt taart in ontvangst
Jeanette Leferink neemt taart in ontvangst Inge Doorn

Taart voor de 100ste deelnemer van Houten on Stage

24 december 2019 om 15:22 Onderwijs

HOUTEN  Om te laten zien hoe blij de organisatie van Houten on Stage is met alle deelnemers krijgt de 100ste deelnemer van Houten On Stage taart. Vol enthousiasme neemt Jeanette Leferink (reisbureaumanager van TUI) de taart in ontvangst. ,,Ik hoorde van Houten On Stage via de winkeliersvereniging. Wij zijn bijzonder lid, want onze vestiging bevindt zich net buiten het Rond. Maar we doen wel zoveel mogelijk mee met alle leuke activiteiten die georganiseerd worden. Samen wil je er graag voor zorgen dat Houten een aantrekkelijke plek blijft om te wonen. En natuurlijk willen we jongeren graag kennis laten maken met ons afwisselende beroep. Zelf vind ik het directe klantcontact het leukst. Samen met de klant gaan we altijd op zoek naar een beleving die past bij de wensen van de klant. Onze slogan ‘discover your smile’ maken we graag waar. Niet alleen bij onze klanten, maar ook bij de vmbo leerlingen van Houten. Het zou toch fantastisch zijn als één of meerdere leerlingen helemaal enthousiast worden voor ons vak.”

Houten On Stage is een loopbaanproject voor de vmbo-leerlingen van Houten. Leerlingen moeten al op erg jonge leeftijd kiezen wat ze willen gaan doen. Veel van hen hebben geen idee wat er allemaal mogelijk is en waar zij blij van worden. Het gevolg is veel uitval op het MBO. Daarom organiseren we op 3 maart de 2e editie van Houten On Stage, zodat we de leerlingen met zoveel mogelijk beroepen in aanraking kunnen brengen. Tijdens het Beroepenfeest maken ze afspraken met twee bedrijven om tijdens de Doe Dag op 26 maart te komen kijken.  

Voor Houten On Stage is men op zoek naar 200 verschillende beroepsbeoefenaars. Een dierenarts, verpleegkundige, computerprogrammeur, docent, ondernemer, lasser, advocaat, astronaut, manegehouder, etc. Alle beroepen zijn welkom, want de slogan is: Alles mag je worden, behalve ongelukkig. Beloofd? Daar help je toch graag aan mee? Meer informatie en aanmelding: www.houtenonstage.nl.  

advertentie
advertentie