Afbeelding
Bel Ami

CD-presentatie zangtrio Bel AMI

3 december 2019 om 11:25 Podiumkunsten

HOUTEN Trio Bel AMI, bestaande uit Anita van Soest (alt), Miranda van Soest (sopraan) en Ilse Doorenspleet (sopraan), presenteerden vrijdag 29 november in het 'Oude Station' hun nieuwe cd 'Black bird'.

De zangeressen hebben een indrukwekkende samenklank en een bijzondere uitstraling. Een mix van zang, entertainment en geheel eigen charme. Hun repertoire is afkomstig uit alle windstreken, swingende bewerkingen van pop-klassiekers en uit de jaren 50-60.

Het "Oude Station" is de geboorteplek van de zussen Anita en Miranda. Daar is de bodem gelegd voor het muzikale leven daarna. Op die plek werd in hun jeugd al muziek gemaakt. Hun vader speelde trompet en bracht de liefde voor dit instrument over op Anita. Zij heeft een professionele carrière als trompettiste. Veel later gingen de zussen met elkaar zingen en Ilse sloot daarbij aan. Miranda en Ilse studeerden zang bij dezelfde docent. De (muzikale) klik zorgt ervoor dat ze met veel plezier met elkaar zingen.

De cd Blackbird werd tijdens de presentatie aangeboden aan Arjen Berendse, directeur van Theater Aan de Slinger in Houten.

U kint de CD bestellen (kosten:10 euro) door een mail te sturen naar: info@anitavansoest.nl

Afbeelding
advertentie
advertentie