Nieuwe release voor Prolatido
Nieuwe release voor Prolatido MARJOLEIN THIJSE

Prolatido brengt nieuwe plaat ''Trumpa'' uit

23 november 2019 om 11:18 Muziek

HOUTEN Na vele succesvolle dansplaten waaronder Gaan Wij Dansen, Azura en een bootleg van Hoelang, is Prolatido nu terug met een nieuwe release. De Houtense DJ en producer heeft vrijdag 22 november zijn nummer 'Trumpa' uitgebracht. Na hard werken is deze eindelijk af en te beluisteren door publiek op verschillende grote muziekplatformen waaronder iTunes en Spotify.

Twan Pielaat die in de muziekwereld beter bekend staat als Prolatido, presenteert met trots zijn nieuwe nummer. Hij omschrijft het als een typische club track met Arabische invloeden. Bij de start van de productie van de release had Twan al het idee om er Arabische elementen in te verwerken. Dit is in het nummer terug te horen. De combinatie met het moombahton ritme en een heerlijke baseline maakt het een typisch clubnummer.

In 2018 is Twan gestart met de opleiding Music Production aan PACT+ op het ROC in Amsterdam om van zijn passie voor muziek zijn werk te maken. Deze opleiding richt zich op het componeren en produceren van eigen muziek waar docenten uit het werkveld de studenten begeleiden. Naast het produceren van muziek, wordt er aandacht besteed aan het binnenhalen van eigen opdrachten waardoor het ook mogelijk is om voor een filmmuziek te componeren. Twan hoopt hiermee zijn carrière als DJ en producer een kickstart te geven. Mocht dit niet lukken zal hij altijd blijven draaien en produceren onder de naam Prolatido en daarnaast een bedrijf opzetten voor evenementen, DJ-lessen, produceerlessen en productieservices.

Twan is al van jongs af aan bezig met het schrijven en componeren van muziek. Na zijn eerste optreden als DJ op 10-jarige leeftijd, wist hij dat hij door wil gaan met het draaien en produceren van muziek. Ondertussen heeft Twan al op vele evenementen gestaan waaronder LIT Zoetermeer, Club Rodenburg te Beesd, Studio A12 te Bunnik, Hockey Club te Doorn, Sweet and Sour, Icecream en meer. Hij zorgt er ieder opdeden voor dat het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Spotify: https://open.spotify.com/album/6tCbflaH9BraqzB7r05uPF?si=8MucuHmoRv-Ygso2jM9t6Q  

advertentie
advertentie