'Groen doet goed' en TinkerinQ
'Groen doet goed' en TinkerinQ 'Groen doet goed' en TinkerinQ

'Groen doet goed' en TinkerinQ ontwikkelen samen nieuw product om tijdelijk routes te kunnen uitzetten

8 juli 2019 om 15:30 lokaal

HOUTEN Jarenlang lagen speurtochten op de plank omdat er geen goede, flexibele materialen waren om ze op uit te zetten. Een paaltjes route waarbij de inhoud verwisseld kan worden én handzaam, verplaatsbaar en duurzaam is? Dat bestond nog niet. Losse onderdelen waren er wel maar vooral een flexibel bevestigingssysteem tussen palen en lijsten was nergens verkrijgbaar. Via de Krachtfabriek ontstond een samenwerking tussen Groen doet goed en Tinkerinq. Met hun creatieve geest lukte het Tinkerinq een mooie oplossing te bedenken en die vervolgens ook uit te voeren. Groen doet goed kan nu volop speurtochten uitzetten op allerlei verschillende plekken! Allemaal mogelijkheden om kinderen de natuur te laten beleven!

TinkerinQ - FabLab Houten is ontstaan in de Krachtfabriek en maakt met computergestuurde machines unieke, creatieve en gepersonaliseerde producten in opdracht van organisaties en particulieren.

Groen doet goed heeft tot doel kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar de natuur meer te laten beleven. In Houten organiseren een heel aantal partners allerlei activiteiten en evenementen om dit doel te bereiken. Betrokken partners zijn: NME Houten, Staatsbosbeheer, Groene Maatjes, Kinderboerderij Buitenwereld, KMN Kind & Co. Houten, JOGG, Partou, Sportpunt Houten, Milieuwerkgroep, Kindergarden, Natuurontdekplek, Fluit&Kruid, Boerderij Nieuw Slagmaat.

advertentie
advertentie