Afbeelding
Photo Credit: David Appleby

Programma Theater Aan de Slinger: Film Rocketman & buitenbioscoop

23 juni 2019 om 17:30 Uit-cultuur/nieuws

Houten Het programma voor de komende week van Theater Aan de Slinger:

Film: Rocketman Op vrijdag 28 juni om 20.00 uur wordt de musical film gebaseerd op het bijzondere verhaal van de legendarische artiest Elton John vertoond in de Kleine Zaal. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. 'Rocketman' vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. "Openhartige musical over de opkomst en bijna-ondergang van de artiest die in de jaren zeventig 's werelds best verkopende popster was. Het leven van Elton John in Rocketman is een heerlijk rockportret van de overtreffende trap." 4 sterren aldus de Volkskrant. Tickets: www.aandeslinger.nl

Buitenbioscoop: 29 juni en 6 juli Aan het begin van de zomer vertoont Aan de Slinger een aantal films in de buitenlucht voor het theater. Op het beschutte theaterplein zetten we stoelen en een buitenbar klaar. De films gaan door bij goed weer en starten om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is.  U hoeft geen kaarten te kopen, de Buitenbioscoop is gratis toegankelijk. Eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. Er zijn voor de buitenbioscoop maximaal 200 zitplaatsen beschikbaar in verband met zichtlijnen en veiligheid. Reserveren voor de film is niet nodig en ook niet mogelijk, maar vol is vol. Een bijdrage is van harte welkom, deze kunt u op de avond zelf geven. De Buitenbioscoop wordt mede mogelijk gemaakt door Stumpfl en georganiseerd door de vrijwilligers van Aan de Slinger. Een kleine voetnoot: bij slechte weersvooruitzichten gaat de buitenbioscoop niet door. Is hier sprake van, dan wordt dit bericht op vrijdagmiddag om 15.00 uur onder 'nieuws' op de website geplaatst. Check dus de site bij twijfel over het weer.

Op zaterdagavond 29 juni staat de Italiaanse film 'A Casa Tutti Bene' op het programma. Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch samenzijn als de familieleden noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar moeten doorbrengen. 'A Casa Tutti Bene' is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

Op zaterdag 6 juli wordt de Spaanse thriller 'Todos lo Saben' vertoond. Laura (Penélope Cruz) en haar gezin reizen vanuit Buenos Aires terug naar haar geboortedorp in Spanje voor een huwelijk. De bruiloft is een grote reünie met de hele familie, dorpsvrienden en haar oude liefde Paco (Javier Bardem). Wanneer het feest ruw verstoord wordt door de geheimzinnige verdwijning van Laura's dochter, staat het leven van de Spaanse familie op z'n kop.

www.aandeslinger.nl

advertentie
advertentie