Afbeelding
Astrid van Buren

Bikkels skaten voor Kika

14 juni 2019 om 11:55 lokaal

BIDDINGHUIZEN Op zaterdag 8 juni namen zes jeugdige skaters deel aan de 6 Inline Challenge op Flevonice te Biddinghuizen.
Vanaf de start om 10.30 uur hadden zij 6 uur de tijd om zoveel mogelijk rondes van 3 kilometer af te leggen. Quinten, Eline, Amber, Aukje, Tjeerd en Jesse (alias de Skate Fanatics) reden om en om hun rondes door middel van het doorgeven van een estafettestokje.

Ondanks veel wind en regen zetten de bikkels zetten door en reden die dag maar liefst 47 rondes. Dat is 141 kilometer!
Vooraf waren sponsors gevraagd. De meesten gaven een standaard bedrag, maar een enkeling durfde het aan een bedrag per ronde in te zetten. Zo hebben deze skaters maar liefst € 360 euro voor Kika bij elkaar geskate. 

Met vriendelijke groeten,

Astrid van Buren


Virusvrij. www.avast.com


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie