Afbeelding
www.groenemaatjes.nl

Workshop: spelen in het groen!

6 juni 2019 om 15:30 lokaal

HOUTEN Vier keer in het jaar wordt de workshop "Spelen in het Groen" georganiseerd. Eén workshop per seizoen. Op vrijdag 14 juni kunnen (groot)ouders met jonge kinderen leuke spelideeën opdoen voor de zomer. Het thema is "Druk, druk, druk!". Onderzoek waar dieren en planten in het bos zo druk mee zijn. Elke zomer weer opnieuw, gonst het in het bos, in de vijver, in de wei.

Tijdens de workshop komen verschillende spellen en natuuractiviteiten aan bod om samen met je kind in de natuur te doen. Alle zintuigen worden hierbij gebruikt. Ook gaan we lekker veel bewegen. Beweging is niet alleen gezond, kinderen ontwikkelen door te bewegen hun motoriek en hun zelfvertrouwen.

De workshops "Spelen in het Groen" zijn door Groene maatjes samen met Fluit & Kruid ontwikkeld. De workshops zijn bedoeld voor gezinnen. (Groot)ouders maken tijdens de workshop kennis met leuke activiteiten die ze buiten met hun kinderen kunnen ondernemen. Hoewel de activiteiten vooral gericht zijn op kinderen van 4–7 jaar, zijn ook jongere en oudere kinderen van harte welkom. Samen met het hele gezin naar buiten, lekker bewegen en iets over de natuur leren. Hoe leuk is dat!

Kom op 14 juni naar de Nieuwe Wulven (bij de parkeerplaats aan de Marsdijk) en laat je verrassen.

Datum: vrijdag 14 juni 2019

Tijd: 15.00-17.00 uur

Locatie: Nieuwe Wulven, parkeerplaats aan Marsdijk.

Verzamelen: ca 1000 meter lopen vanaf de parkeerplaats over het fietspad richting het bos.

Kosten: gratis

Aanmelden: info@groenemaatjes.nl

Meer informatie: www.groenemaatjes.nl

advertentie
advertentie