MO13-1 Kampioen 2e klasse seizoen 2018/2019
MO13-1 Kampioen 2e klasse seizoen 2018/2019 JW Hendriks

MO13-1 van v.v. 't Goy Kampioen 2e klasse

18 mei 2019 om 14:53 Sport/sport Deel je nieuws

Vandaag was de laatste competitie wedstrijd en de beslissende voor de MO13-1 van v.v. 't Goy.

Al vroeg vertrok de groep met spelers en supporters richting Veenendaal waar de wedstrijd gespeeld werd tegen DOVO MO13-2.

De kop in de poule stond dicht bij elkaar waar DOVO momenteel op 3 punten achterstand stond op 't Goy. Gevolgd door v.v. Maarssen die met een wedstrijd minder op 6 punten achterstand ook nog aanspraak kon maken op de titel. Dus winst was de enige zekerheid voor 't Goy om de 1e plaats in hun poule veilig te stellen.

De eerste helft werd gelijk vol ingezet door beide partijen waarbij de wedstrijd goed in evenwicht was met voor beide teams gelijke kansen. Het was uiteindelijk 't Goy die kort voor rust de stand op voordeel (0-1) bracht.

De druk lag dus bij DOVO die moest de tweede helft wel komen en dat deden ze ook. De tweede helft werd door DOVO de druk gelijk opgevoerd. De meiden van 't Goy waren daar echter goed tegen bestand door te blijven voetballen.

Uiteindelijk was het een schitterend genomen vrije trap die 't Goy verder op voorsprong bracht van DOVO (0-2). Met kort daarna een geweldig doelpunt uit een corner (0-3). Met nog 5 minuten leek de wedstrijd gespeeld echter bleef DOVO door jagen. Maar ook die laatste aanval was voor de meiden geen probleem.

Met een mooie 0-3 overwinning wisten de meiden van de MO13-1 het kampioenschap voor v.v 't Goy veilig te stellen.