Ron met felbegeerde prijs
Ron met felbegeerde prijs Patrick Muusz

Ron van Lamoen benoemd tot Coach van het Jaar 2018

1 april 2019 om 08:12 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 30 maart 2019 was de zevende editie van de Nationale Budodag. Sportcentrum Papendal was het decor voor dit budospektakel. Deze editie was olympisch brons (2016) winnares Anicka van Emden de dagvoorzitter.

Deze zaterdag werd tijdens een feestelijke presentatie de ‘Coach van het jaar 2018’ bekend gemaakt. Het ging daarbij om de coaches van budo-sporten bij elkaar. Dat zijn dus sporten zoals judo, jiujitsu en aikido.

Ron van Lamoen is als trainer/coach actief bij Judovereniging Groot Houten, waarbij hij zijn passie en bijdrage levert in zowel de breedte- als wedstrijdsport.

Ron is al vele jaren verbonden aan Judovereniging Groot Houten. Hij stimuleert inmiddels tientallen jaren met enorm enthousiasme het plezier in bewegen van honderden judoka's en fitnessleden van Judovereniging Groot Houten. Dat doet hij met niet aflatende energie, veel humor en positiviteit. Hij geeft daarbij evenveel aandacht en energie aan onze toppers als aan de leden met minder motorische bagage. Als Ron lesgeeft zie dat de deelnemers genieten van de judo. Door zijn coaching bij wedstrijden stijgen judoka's vaak boven hun eigen kunnen uit. Kortom: Ron is een boegbeeld voor onze vereniging en zo'n coach als Ron gun je aan ieder kind bij iedere vereniging.

Dit jaar is hij tijdens de nationale Budodag van de Judobond Nederland gekroond tot Coach van het Jaar 2018! We feliciteren Ron van harte met deze prachtige en welverdiende titel.

Judovereniging Groot Houten is ontzettend trots op Ron!

Ron is Coach van het jaar 2018!
advertentie
advertentie